Veelgestelde Vragen (FAQ)

Vanaf welke leeftijd is Privilege

Voor heren geldt een minimale leeftijd van 21 jaar en dames 18 jaar. Er wordt bij binnenkomst gevraagd naar een (geldig) legitimatiebewijs, neem deze dan ook mee. Indien een bezoeker zich bij twijfel niet kan identificeren kan de toegang helaas worden geweigerd.

Ik ben iets verloren, wat nu?

Stuur de eerstvolgende werkdag een mail naar privilege-events@hotmail.com met een beschrijving van je spullen en voeg je contactgegevens toe. Vaak vinden wij spullen terug na afloop van een evenement. Gevonden bankpassen of identificatiebewijzen die wij niet bij de rechtmatige eigenaar terug kunnen krijgen worden overgedragen aan de politie.

Zijn er lockers in IKON

Ja, er zijn lockers waar je je jouw waardevolle spullen kwijt kunt. Kosten van een locker zijn €2,00 en hier passen +/- 2 jassen in. Er is een geld wissel machine, maar het is altijd handig om al een €2,00 munt op zak te hebben.

Moet ik mijn ticket printen?

Printen is niet langer een must, we kunnen de tickets vanaf je telefoon scannen!

Help! Ik ben mijn ticket(s) verloren, wat nu?

Geen paniek, wij vinden ‘m terug! Via https://tibbaa.com/home/ticket-kwijt/ kan jij je e-mailadres en ordernummer invoeren en ontvang jij je tickets spoedig mogelijk per mail. Lukt het niet? Neem dan even contact met ons op!